Virtual Team A/S
Flags

VirtualTeam.biz logo
Projekt ledelse
Vores projekt ledere er PMP certificerede og alle projekter bliver implementeret efter PMBok® standarden.
VirtualTeam.biz logo
”Out of the box” udfordring
Match challange Hvordan danner man 8 trekanter med kun 6 tændstikker?
Klik på billedet for at få svaret!

Virtual Teams Partnere

Virtual Team samarbejder med en række højt kvalificerede Bolivianske software ingeniør virksomheder. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte virksomheds kvalifikationer og vigtigste erfaringer.

Management in the sun

Vores partnere er erfarne i at arbejde med virksomheder i udlandet og har leveret løsninger rundt omkring i verden, til blandt andre: Spanien, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA.

I gennem de sidste 12 har enbolivia.com samarbejdet med kunder i Europa og Bolivia. Enbolivia.com har derved opnået en erfaring, som er nødvendig for at håndtere dine it-projekter. Enbolivia.com har specialiseret sig i webdesign, Google Map applikationer, automatisk generering af Office-dokumenter, Web butikker og integreret workflow løsninger. Samarbejde med Enbolivia.com vil reducere dine omkostninger samtidig med at vi leverer den høje kvalitet du er vant til. Læs mere. Læs mere...
 
Inventic er et software udviklingshus og professionel web design firma som har leveret it-tjenester for Europa, USA og Mexico siden 2005. Inventic har opnået stor ekspertise indenfor design og udvikling af webbaserede softwareløsninger. Inventic har kompetencer på højt niveau inden for e-forvaltning, logistik, detail, event management, kortlægning og geoservices. Læs mere (spansk). Læs mere (Spansk).
 
BeeCID srl er et Software udviklingsselskab med særlig fokus på ERP-udvikling og implementering. BeeCID enorme erfaring omfatter udvikling af skræddersyede løsninger efter kundes krav. BeeCID har en samarbejdsbaseret tilgang til kunder, interne PMP processer og en teamwork filosofi som sikrer levering som aftalt. Læs mere (spansk)..

Kontakt os for yderligere information.

Opdateret: 2011-12-09