Virtual Team A/S
Flags

VirtualTeam.biz logo
Projekt audit
Alle projekter auditeres mod relevante standarder: ISO 9001, ISO 27000 og SA8000 en eller flere gange igennem projekts livs tid. Læs merei vores kvalitets manual.
VirtualTeam.biz logo
ISO 26000 vs. SA8000
Der er flere internationale standarder for social ansvarlighed. De vigtigste er ISO26000 og SA8000. Læs mere om de to standarder.

  Konsulentydelser i Danmark - med højt kvalificered ofshore resourcer i Bolivia. 

Virtual Team A/S og vores partnere

Virtual Team er et dansk selskab. Vi leverer software-løsninger og konsulentydelser i Danmark og tilbyder outsourcing gennem en netværksorganisation i Bolivia. Partnerne i Bolivia omfatter ingeniør-virksomheder specialiseret i en bred vifte af applikationer bl.a.: Workflow, logistik, CRM, administrative løsninger, web-design og web-butikker.

Virtual Team sikrer kvalitet fra begyndelsen til slutningen af alle projekter. Alle projekter ledes af certificerede PMP projektledere og i henhold til ISO 9001 Kvalitetsledelsesstandard. Læs mere i vores: Kvalitetsmanual (engelsk).

Når I arbejder sammen med os, er der risiko for at jeres egne processer forbedres.

Vores mission er at hjælpe kunder og partnere med at forbedre egen forretning. Vi anvender bedste praksis inden for projektledelse og udvikling. Uanset hvad jeres niveau er i øjeblikket, hjælper vi jer med at komme til næste modenhedsniveau.

Vi markedsfører vores tjenester i skandinaviske lande med hovedfokus på det danske marked.

Kerneværdier

Alle forretninger skal udføres til gavn for alle involverede organisationer og enkeltpersoner. Alle projekter revideres i forhold til internationale standarder for virksomhedernes sociale ansvar.

Alle projekter gennemføres i overensstemmelse med relevante internationale standarder og anerkendte bedste praksis.

Læs mere om vores: Kvalitetspolitik og Kvalitetmanual.

Kontakt os for yderligere information.

Opdateret: 2011-12-13