Virtual Team A/S
Flags

VirtualTeam.biz logo
Projekt audit
Alle projekter auditeres mod relevante standarder: ISO 9001, ISO 27000 og SA8000 en eller flere gange igennem projekts livs tid. Læs merei vores kvalitets manual.
VirtualTeam.biz logo
Alternativ energi
Windmil! Virtual Team A/S ”køre på vindenergi”. Vi ejer vindmølle andele i Middelgrund.dk. Svarende til mere end Virtual Team A/S’ årlige EL forbrug.

Læs her, hvorfor vi har valgt at prioriterer brug af

Dojo Tookit, Dojo mobile HTML5 og CSS3

I vores projekter anvender vi næsten altid Dojo Toolkit, men vi er ikke én øjet: Nogen gange er der bedre alternativer: Er der kun brug for basis funktionalitet, er der flere JavaScript biblioteker, som det er nemmere at komme i gang med.

Derfor følger vores jQuery og YUI specialister udviklingen og implementerer i de nyeste versioner, så vi hele tiden har overblik over de alternative løsninger.

Vi tilbyder rådgivning af beslutningstager om front-end strategi og sikkerhed. Hvis der er brug for det tilbyder vi også workshops og træning.

Vi har vi valgt at fokuserer flest kræfter på Dojo Toolkit. Det er der flere årsager til:

Som støtte for vores eget udviklingsteam har vi en erfaringsbase som vi opdaterer løbende på vores projekt Wiki: Dojo, Dijit and HTML 5 in Real world applications!

Vi deler gerne vores viden: Har I et implementerings problem så er I velkomment til at kontakte os.

Kontakt os for yderligere information.

Opdateret: 2011-12-13