Virtual Team A/S
Flags

VirtualTeam.biz logo
Bug tracing system?
Login screen Kunne du tænke dig at prøve vores ”online Bug tracing” system? Vi bruger MatisBT. Du kan logge ind med en demo konto her. Brugernavn er guest med password guest.
VirtualTeam.biz logo
Projekt Leder Wiki
Besøg vores wiki hvor du kan finde en masse projekt ledelses ressourcer og vores Kvalitets manual

Test service - lad os teste dine releases

Software-udviklingsprojekter har i meget lang tid været outsourcet for at opnå udviklingsmål hurtigere og billigere end en tilsvarende in-house indsats.

Mange virksomheder vil gerne holde softwareudvikling in-house, enten fordi krav, ændre sig dramatisk hurtigt, eller fordi udviklingen er virksomhedens kerneforretning.

Vi kan stadig hjælpe jer med at teste jeres releases: På grund af tidsforskellen mellem Europa og Sydamerika, vi er i stand til at teste mens I sover og dermed forkorte jeres udviklingstid.

Vi leverer de natlige testresultatet enten via vores online bug-trace system eller vi kan rapportere resultatet i jeres egen system.

Afhængigt af opgave og hvilken type af software, bruger vi automatiske tests eller traditionelle manuelle tests. Vi anvender dog altid begge testmetoder for at finde så mange fejl som muligt. Grafisk gengivelse er altid testet på alle relevante browsere og platforme.

Vi tester brugergrænseflader på engelsk, spansk, fransk og dansk. På grund af et stort lokalt netværk er vi også i stand til at teste flere andre sprog.

Dine fordele:

Kontakt os for yderligere information.

Opdateret: 2011-12-09