Virtual Team A/S
Flags

VirtualTeam.biz logo
Projekt ledelse
Vores projekt ledere er PMP certificerede og alle projekter bliver implementeret efter PMBok® standarden.
VirtualTeam.biz logo
Projekt audit
Alle projekter auditeres mod relevante standarder: ISO 9001, ISO 27000 og SA8000 en eller flere gange igennem projekts livs tid. Læs merei vores kvalitets manual.

Softwareudvikling

Vi leverer software-løsninger og avancerede webløsninger baseret på nyeste teknologier. Vi har teams specialiseret i Microsoft-løsninger. Men vores styrke er inden for open source softwareløsninger.

Vi fokuserer på løsninger som bedst og billigst kan implementeres ved hjælp af open source. Hvis du ikke er fortrolig med løsninger bygger på open source så tænke på nogle af de største succeser: Wikipedia, Facebook, Joomla, Apache og WordPress. Blot for at nævne et par af de mest kendte løsninger bygget på PHP.

Vi har ingeniører i verdensklasse, der er specialiseret i PHP, MySQL, PostgreSQL, Java og standard open source-løsninger. I vores JavaScript-team har vi flere specialister i Yui og jQuery, men vi foretrækker at arbejde med Dojo, Dojo Mobile og Dijit i vores projekter.

Læs mere om vores glæde at arbejde med Dojo and HTML5

Vores mobilteam arbejder på alle mobile platforme.

Vi leverer kun løsninger af høj kvalitet. Alle projekter ledes af PMP-certificerede projektledere. Alle projekter revideres i henhold til ISO 9001 én eller flere gange i løbet af projektets levetid.

Vi holder dig informeret på daglig basis om projektets fremdrift, hvad enten du foretrækker hold, der arbejder efter den traditionelle vandfaldsmodel, agile teams, eller Scrum team.

Vi prioriterer høj kvalitet i projektledelse og projektstyring og ønsker ikke at gå på kompromis. Derfor er projektledelse altid inkluderet i vores mandemåned gebyr.

Kontakt os for yderligere information.

Opdateret: 2011-12-08